• Szoptatás után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt webdr.fiamat 7 honapos koráig szoptattam mert már mindent evett és nem igényelte.azota eltelt egy honap és még mindig nem jött meg.mikorra várhato az elsö menstruácio szoptatás után?már 3 hete nonstop görcsölök enyhén alul.

        WEBBeteg szakértő válasza a szoptatás témában

        Kedves Kérdező!

        Szerintem nemsokára. Hogy mikor nem tudom, de lehet akár két hét, de elvileg két hónap is. Persze ennek azért kisebb az esélye. Nagy általában a görcsöléstől számított egy hónapon belül lesz vérzése.

        Boldog Karácsonyt!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

          
         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-26 17:26:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: