• Hüvelyi probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szakértő!Sajnos régota küzdök olyan problémával ,hogy nagyon sok folyásom van.Most voltam nőgyogyasznál és minden eredményem jó.De, ennek ellenére sűrű fehér,és sok tejföl állagu folyásom van.Sajnos ez a házaséletben nagy problémát okoz,sokszor meghiusul emiatt.Probáltam hüvelyöblitest de,semmi változás.Kérem segitsen!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyváladák témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos havi kamillaöblités és heti 1 alkalommali tejsavas öblitésnél jobbat nem tudok mondani, az nem folyás, a normál hüvelyváladék( aminél egyébként sem gomba, sem bakterium nincs, amit gyógyszerrel kezelhetnénk) a bövebb normál váladékozást nem tudjuk szabályozni.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-25 11:22:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: