• Vetélés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Nekem év elején volt egy spontán vetélésem 8 hetesen,okát nem találták.Azóta nem sikerül a baba, szedek kismama vitaminokat már hat hónapja.Most a napokban kezdtem volna örülni ,hogy a peteérésemtől számítva 12 napra kezdtem pecsételni emiből sajnos másnapra menstruáció lett nem értem ,hogy mi ez hol ott nekem 29 napra szokott megjönni???Most már eltelt 10 hónap nagyon szeretnék már babát csak ezen jár az eszem és nem tudom kiverni a fejemből,tudom nem szabadna ennyit gondolni rá de nem megy.Tanácsot szeretnék kérni mit tegyek.Válaszát előre is köszönöm domi.

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves domi!

        Azt gondolom, hogy az Ön esetében az állandó görcsös akarás az oka a sikertelenségnek. Miután már volt terhes, szinte bizonyos, hogy az összes vizsgálat eredménye negativ lesz. Érdemes még próbálkoznia a következő 2 hónapban, de ha nem vezet eredményre el lehet kezdeni a meddőségi kivizsgálást.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-22 09:15:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 07:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: