• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        menstruáció előtt néhány nappal a jobb oldali lágyékomnál fájdalmat érzek, többek között innen is tudom, hogy hamarosan menstruálni fogok, ez normális?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruációs fájdalmak témában

        A menses előtti alhasi fájdalom, ha nem elviselhetetlen valóban lehet normális, hiszen az ilyenkor keletkező vérbőség okozhat ilyen jellegű érzést-fájdalmat. Akkor érdemes ezzel orvoshoz fordulni, ha ez igen kifejezett és esetlegesen hónapról-hónapra fokozódik. Gyakori, hogy ezeken a "bizonyos" napokon egy kis fájdalomcsillapítóra ( főleg nem steroid típusú) is szükség lehet. Ezt mindenképp orvossal érdemes megbeszélni. És az éves nőgyógyászati vizsgálat alkalmával erről is lehet beszélni.

        Dr. Szilvási Ferenc szülész-nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-02-26 09:46:39; Megválaszolva: 2011. július 27., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: