• Megnyugodhatok, vagy vizsgáltassam ki?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! 2002-ben szültem a kislányom. 2007. április 18 óta Mirena spirálom van. Az a problémám, hogyha megnyomom a mellemet, még mindig van tej benne, vagy is jön belőle. A nőgyógyászomnak már többször jeleztem, de az ő válasza az volt, hogy a spirál mellett előfordul ez is. Kérem, hogy segítsen! Mit csináljak? Másik nőgyógyász, vagy mammográfia? Ugye ez nem azt jelenti, hogy mellrákos vagyok? Válaszát előre is megköszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mell váladákozás témában

        Kedves Kérdező!

        Azt javaslom, hogy vettessen le egy prolaktin szintet. Az megmondja, hogy most hormonális gond van-e. Egyébként ha nincs semmi probléma, akkor bizony szülés után előfordul, hogy a nőknek még van tejfolyásuk. Lehet hideg vizes borogatás, meg persze jegelés, meg persze nem szabad nyomkodni és szépen lassan el fog múlni a tejfolyás. Ami lehet, hogy tényleg lassú lesz, akár több hónap vagy év. De legyen türelmes. De a prolaktint határoztassa meg.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-29 16:50:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: