• Mellfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Ismét lenne egy kérdésem.Mikor kezdődnek a terhesség időszakában a mellfájások?Nekem fáj...6nap mulva mentruálnom kell,szokott fájni az előtt.Akkor megnyugodhatok?

        WEBBeteg szakértő válasza a mellfeszülés témában

        Kedves Hölgyem!

        A terhesség nem feltétlenül jár emlőfájdalommal. A terhesség alatt előfordulhat emlőfeszülés, ez okozhat érzékenységet is. A menstruációs ciklus során is létrejönnek olyan változások, melyek az emlők érzékenységét okozzák, majd a menses alatt és után csökkennek ezek a panaszok.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-14 20:54:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: