• Nincs baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Akkor nyugodt lehetek teljes mértékben?Biztos h nem attol fáj az alhasi részem és fölötte levő?Amugy a menstruáció 3-4napján a nő ugy-e nem termékeny?És az előváladéktól kevés az esélye h terhes legyek?És a terhesség jelei jelentkezhetnek 8-9nap mulva?

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Én sem tudom máshogy mondani. :) Nem tartom valószínűnek, hogy terhes az együttlét körülményei miatt, amiket Ön is pontosan tud. Ne gondoljunk rá, hiszen nem is maradt ki a mensese. Általánosságban a terhesség jelei akkor érződnek, amikor kb. egy hetes menseskimaradásnál jár. Alhasi fájdalom, különösen a visszatérő, és nem javuló inkább gyulladásos folyamatra utal, amit meg kell nézetni egy nőgyógyásszal is. A belgyógyász pedig megvizsgálja a "fölötte" levő fájdalom helyét, és ebből következtethet, van-e más probléma.
        Ismét arra kérném, forduljon nőgyógyászhoz, még a menses jelentkezése előtt egy vizsgálatra, amivel ellenőrizhetik, hogy nincs-e szó gyulladásról, majd megbeszélhetik, hogy milyen fogamzásgátló módszert alkalmazzon, ami mellett nyugodt lehet majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-12 10:49:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: