• Többször menstruál a barátnőm, mi a gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Kérdésem az lenne,hogy barátnőmnek néha többször is megjön egy hónapban,van mikor elmúlik,s rá néhány napra újra megjön neki!ez mért lehet? VÁROM VÁLASZÁT kÖSZÖNÖM ELŐRE IS Tisztelettel:B.Szabi

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Szabi!

        Azért van a nőgyógyász, hogy amennyiben ilyen panaszok vannak, akkor bizony el kell menni hozzá és megoldást kell keresni. A lényeg, hogy meg kell vizsgálni és persze ki kell deríteni miért vérzik többször egy hónapban. Érdemes éppen vérzés alatt menni. És a kivizsgálás után pedig kap kezelést is.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-13 14:29:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 11:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó