• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!Azt szerteném megtudni,hogy a citológiám P2-es,de a metaplasia-t bekeretezték,ez egyértelműen daganat,mert az orvosom csak annyit javasolt,hogy fél év múlva ismételjük meg a rákszűrést?!Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a citológia témában

        Kedves Kérdező!

        Nyugodjon meg, az eredmény teljesen megnyugtató. A metaplasia nem daganatot jelent, hanem az átlagos sejtektől eltérő szerkezetű sejteket, melyek nem rákos sejtek. Egyetértek orvosával, 6 hónap múlva legyen kontroll.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor  



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-11 15:39:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: