• Dheas vérvétel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! DHEAS vérvétel csak a menstruácio 2-5 napja között lehet elvégezni vagy más idöpontokban is? Mi a teendő,ha a vérzés csak kb.1 napig tart? Köszönettel'

        WEBBeteg szakértő válasza a DHEAS vérvétel témában

        Kedves Kérdező!

        2-5 nap között ideális a vérvétel. A vérzés 1. napja az 1 nap, igy a vérzést követő 4 napban kellene a vérvételt megcsinálni.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-23 18:35:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: