• Nem gomba, akkor mi?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Október elején hasi úton a méhemet eltávolították myóma miatt. A műtétet követő kb.3.héttől a külső nemi szervem és környékén égő, viszkető érzés van.Hol jobban, hol kevésbé. Visszamentem a kezelőorvosomhoz, kenetet vett, amelynek eredménye teljesen negatív. Kérdésem, akkor mi okozza ezeket a tüneteket? Nagyon kellemetlen! Mit kellene tennem, hogy megszűnjön ? Köszönettel és tisztelettel:Hűséges olvasójuk

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Nem tudom megmondani, hogy mi állhat a viszketés hátterében. Én első körben gombás fertőzésre gyanakodnék, de ha a kenet negatív, akkor ezt ki lehet zárni. Azért egy kis canesten krémmel megpróbálhatja kenni.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-25 21:04:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: