• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már több mint 2 hónapja nem szedem a fogamzásgátlómat, és nem is jött meg a menzeszem. Már voltam orvosnál is,ultrahangon is 3 hete és nem találtak semmit, viszont nem is vagyok terhes azt mondták. Viszont valamelyik nap együtt voltam a párommal és közben iszonyatosan szúrós fájdalmat éreztem a hasam aljában, utána mégjobban fájt,de nem véreztem. Lehet hogy mégis terhes lennék,vagy valami komoly problémám van? Legyen szíves valamit tanácsolni nekem. Köszönöm szépen előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fogamzásgátló abbahagyása után akár hónapokig is előfordulhat, hogy nem jelentkezik spontán a menstruációja, vagy kevés, vagy ritka a  vérzése. Idő kell amíg a tabletta okozta gátlás alól felszabadul a szervezet. Ha nőgyógyász látta és a terhességet kizárta, akkor nem valószínű a terhesség. Ha alhasi fájdalma nem szűnne nőgyógyászát keresse fel ismét.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-26 16:05:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó