• Elmaradt menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Doktornő! 39 éves vagyok.Február végén abbahagytam a Yadine nevű fogamzásgátló szedését. Azóta kétszer jött meg, egyszer szeptember 10-én (5 nap), aztán szeptember 29-én (7 nap). Kétszer jártam nőgyógyásznál, mindkét alkalommal majdhogynem leordították a hajam, hogy csak úgy magamtól abbahagytam a gyógyszert, aztán elküldtek, hogy majd megjön. Mi lehet az oka, hogy még mindig nem? Létezhet, hogy ez már a klimax??? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció elmaradása témában

        Kedves Kérdező!

        Természetesen okozhatja a panaszát korai klimax is, de lehet a háttérben más jellegű hormonális probléma is. Mindenképpen célszerű elvégezni egy nőgyógyászati ultrahang vizsgálatot, valamint egy hormonvizsgálatot is, annak a kiderítésére, hogy milyen probléma áll pontosan a háttérben, és amennyiben szükséges a megfelelő terápiát is beállítani az eredmények függvényében.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-27 22:08:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: