• Orgazmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! 27 éves vagyok. 5 hete átestem egy loop-conisation. A szövettanom eredménye negatív lett. Azóta fáj a hüvelybemenetem, ha orgazmusom van. Lehet e ez a probléma a beavatkozástól, vagy esetleg leleki eredetű -e a probléma? Mit tanácsol mit tegyek, hogy újra minden a régi legyen? Vagy még esetleg korai a beavatkozás után a nemi élet? Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a méhnyak témában

        Kedves Kérdező!

        Általában a nőgyógyászati műtétek után 6 hét türelmet szoktunk kérni sex terén, tehát lehet, hogy korai volt még az együttlét. A méhnyakon végzett műtétnek elvileg nem lehet hatása a későbbiekben a sexuális életre. Egyelőre türelem.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-24 19:31:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: