• Emlő váladékozás, mellciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet Doktornő/Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy a jobb mellem hosszú ideje váladékozik,tavaly áprilisban fedeztem fel egy véletlen folytán.Ebben a mellemben 2006-ban mammográfián találtak egy cisztát.Idén most októberben voltam újra vizsgálaton,a mammográfia negatív leletet adott,a vizsgálaton említettem a váladékozást,de nem történt minta vétel.A váladékozás mensestől független,piszkos szürkés színű,nyomásra sok ürül.2005.februárjában szültem, 2 hónapig szoptattam,sajnos kevés tejem volt.A kérdésem az,hogy a negatív lelet ellenére forduljak e más orvoshoz, ill. ez normális dolog e. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel:S.Zsuzsanna

        WEBBeteg szakértő válasza a emlő váladákozás témában

        Kedves Zsuzsanna!

        Az Ön esetében vérből prolactinszintet néznék, valószinű az magasabb, s igy Bromocriptint, vagy Norprolacot kellene szednie. Ha nem magasabb a prolactin szint, akkor Onkológiára kellene mennie, ott végeznek emlőváladék vizsgálatot.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2008-11-23 18:20:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: