• Rh összeférhetetlenség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/ doktorur!Én egy 26-éves lány vagyok 0 rh negativos. A párom A pozitivos. Van már egy egéséges kislányunk ö A pozitivos.A szülés után kaptam is ellen szérumot.2008. ban volt egy 56-napra spontán elvetélt terhességem ami mütéttel végzödött ez után a baba után is kaptam ellen szérumot. Rá 5-honapra ujra terhes lettem ez a bab 46-napra spontán megint elment felszivodott de mivel az orvos nem volt biztos benne hogy tényleg babám volt ezért csináltatott egy vértesztet ami kimutatta hogy tényleg fennált a terhesség de ekkor már nem kaphattam meg az ellenszérumot.Most ujra babát várok már a 56-napon vagyok ujra.A kérdésem az lenne hogy nagy e a valoszinüsége annak,hgy mivel legutobb nem kaptam ellenszérumot ezért ennek ababának valami baja lesz.Még annyit hogy 37-40-napra szokott megjönni,egy hétig tart.Válaszát elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a RH összeférhetetlenség témában

        Kedves Aggódó!

        Meg kell nézni az ellenanyagszintet, ami persze szinte 100%, hogy negatív lesz, vagyis nem lesz ellenanyaga. Akkor pedig nem kell izgulni, mert akkor az RH nem okoz semmi bajt.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 22:39:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 15:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: