• Nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét! 14 éves lány vagyok, és egy (számomra) nagyon fontos ügyben szeretnék fordulni Önhöz. Anyukám nőgyógyászhoz szeretne vinni, de nagyon félek,mellesleg hihetetlenül szégyellős vagyok, és szeretném elkerülni ezt a helyzetet. A problémá(i)m: Rendszertelen menzesz (akár két-két és fél hónapot is kihagy, pedig 11 éves korom vége felé jött meg először), durva fehérfolyás(intimhigéniai tisztálkodószert használok napi egyszer fél éve, de a fehérfolyásom is több mint egy éve nagyon sok), és ami a legjobban zavar,hogy a csiklóm körül apró pattanás szerű hólyagocskák vannak, amiből fehér váladék szokott jönni.Ez az utolsó tünet tényleg sok-sok éve "meg van",mert emlékszem rá,hogy kiskoromban is csodálkoztam rajta(7-8 évesen). Nagyon szeretnék valami biztatót hallani,mielőtt elmennénk a nőgyógyászhoz, mert (főleg az utolsó tünet miatt) mostanában nagyon félek.:( Előre is köszönöm a segítségét! Üdv.: Anna

        WEBBeteg szakértő válasza a menzesz témában

        Kedves Anna!

        Én az ön korában a klasszikus értelemben vett nőgyógyászati vizsgálatot soha nem végzem el. Amit javaslok, hogy gyermeknőgyógyászati szakrendelésre menjenek, ott nagyobb a tapasztalat ilyen téren.A vérzészavar miatt hasi ultrahangra lesz szükség, a fehér folyásra pedig gyógyszert kellene felírni. Szerintem egyelőre a vizsgálat elkerülhető.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-24 19:33:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 14:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: