• horvnikoletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Szeretnék tanácsot kérni,mert már sok orvost megjártam,de senki se tudott rendesen kivizsgálni!! Van egy 4 éves fiam már most két éve egy másik fiuval élek.Szeretnék közös babát de soha nem jön össze! tavaly volt egy petefészek leszivásom mert chyista volt a jobb oldalon.Azóta nagyon beteg vagyok a hasammal emelni alig bírok mert úgy érzem kiszakad a hasam. Ezóta van hogy mielőtt mestruálnék a melleim maduzzadnak borzasztón fájnak.Nagyon rendszertelen kimaradozik mosz megint két hete nem jött meg.Lehet az a baj ,hogy midennap próbálkozunk? kérném tanácsát ! Tisztelettel:Nikolka

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészek ciszta témában

         Kedves Nikolka!

        Amennyiben alhasi fájdalmai vannak, felmerül a Chlamydia fertőzés gyanúja. A másik, hogy ha a műtét óta van ilyen panasza akkor mindenképpen átjárhatósági vizsgálatot kellene végezni. Tehát én azt javaslom, hogy menjen el egy meddőségi centrumba vagy egy olyan szakemberhez, aki jártas a meddőségi dolgokban, mert igenis lehet, de kell is kezelni és persze segíteni, hogy mielőbb gyermeke legyen.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 22:19:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: