• Terhesség alatt mensturáció?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Két hetet késett a mensesem, amikor megjött a szokásosnál gyengébb görcseim voltam. Az állaga sem ugyanolyan mint szokott, inkább csak első nap volt véres, utána csak barna, de mennyisségre ugyanannyi, mint szokott. Egyébként rendszeres a mensesem. Alhasi szúró érzésem van, néha csak egyik oldalon, néha az egész fáj. Tesztet csináltam, amikor egy hete késett, akkor negatív lett. Lehetek terhes? Vagy ki kellett volna mutatnia a tesztnek.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező!

        Előfordulhat terhesség alatt menzeszszerű vérzés, és az is lehet, hogy a terhességi teszt még nem mutatta  ki a terhességet. Az aktus után leghamarabb 2 hét múlva tudja csak kimutatni a teszt, ha terhes.Az előző teszthez képest 1 hét múlva ismételje meg, ha ez is negatív lesz, nem valószínű a terhesség.

        Dr. Jóna Angelika 


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-19 16:07:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: