• Lehetek- e terhes??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Megjött rendesen a mensturációm és védekeztünk ővszerrel a barátommal, ami nem szakadt ki de hányingerem van egy pár napja!Lehetek terhes??

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha az óvszer végig fent volt az aktus ideje alatt, terhesség nem valószínű. Hányinger nemcsak terhesség miatt lehet, lehet pl. vírusos fertőzés, gyomorhurut, savtúltengés,túlevés, de akár pszichés okok miatt is.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-18 22:46:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: