• Méhszájon tapintott dudor. Mitől lehet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr /Nő! Múlt hónapban még csak egy dudor volt tapintható a méhszájamon most ebben a hónapban már kettő van és az első nőtt is elég sokat, mitől van ez. rákszűrésen április 25.-én voltam, p2 lett az erdmény. folyásom nincs.

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszáj témában

        Kedves Kérdező!

        Senki nem szokta a saját méhszáját vizsgálni. Nőgyógyász kolléganőim sem vizsgálgatják magukat, pedig ők szakemberek.Nem látják, nem is lehet így tapintani. Inkább hagyja abba az Önnőgyógyászati vizsgálgatását  és menjen szakemberhez- Ön csak múkedvelő.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 12:04:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: