• Terhes vagyok-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Szeretném segítségét kérni. A problémám az lenn, hogy tegnap vagy is 15-én kellett volna megjönni a mestruációmnak, de nem jöt meg. Másnap, 16-án reggel csináltam egy tesztet amin a második csík, nem volt erősen látható csak halványan, kezdtem örülni, mert már nagyon vágyunk egy kisbabára, de sajnos 10-11 óra felé mégis csak megjött a menstruációm. Igazán nem olyan mint szokott, inkább barnás mint piros, a hasam alja is fáj. Nem igazán értem, hogy a teszten halvány volt a második csík és megis megjöt. Most nem értem, hogy mi is van!!?? Szerteném, ha elmondaná, hogy mit csináljak! Válaszát előre is nagyon köszönöm! Szép hetet kívánok!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Várjon türelemmel a teszt ilyen hamar nem mutat. Legalább 4  nap vérzés késésnél mutat reggeli legelső vizeletből. Várjon, terhesség alatt is lehet vérzés, 5 nap múlva tesztet csináljon.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-16 22:54:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó