• Kimaradt menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Az utolsó menstruációm augusztusban volt de akkor is nagyon kevés. Azóta nem jött meg. Voltam nőgyógyásznál júniusban mert akkor sem volt.Akkor azt mondta,hogy lehet idegi alapon is,de egy kis cisztám van,beutalt ultrahangra de ott már nem láttak semmit.Visszamentem azt mondta,hogy szerencsém van mert kifakadt.De azóta sem jobb a helyzet.Azóta sem jött meg.Félek,mert nem értem mi lehet a baj.Ilyen nem lehet,hogy nem jön meg föleg ilyen sokáig.Már teszteket is csináltam de mind negatív lett.Mi lehet a baj?Mit csináljak?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Vérvételes hormonvizsgálat kellene, attól függ az Ön kezelése.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-16 22:51:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: