• Endometriosis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Endometriosis miatt laparoscopiam volt 1 hete,ami beigazola a feltételezést.Számos göböt elégettek, de szövettani vizsgálatra nem küldtek belőle. Helyes-e ,hogy így kapok danazolt szövettani eredmény nélkül?? Másnál is előfordulhat, hogy mindent elégetnek?

        WEBBeteg szakértő válasza a endometriosis témában

        Kedves Danazolt kapó!

        Sajnos 100%-osan szoktak biztosak lenni a dolgukban az orvosok, akkor adnak csak a szövettan előtt gyógyszert. Mivel az endometriosist könnyű diagnosztizálni, ha az ember látja a csoki cystát a hasban, így 100%-os biztos lehet a dologban, hogy az van magának. Tehát nyugodtan szedhet Danazolt. És igen, az endometriosist el szokták égetni. Persze azért nem az egész hasát, de az ágyát igen. Emiatt egy kicsit fájhat a hasa.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-17 22:11:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: