• Mi bajom lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jó napot!nem tudom mit tegyek,annyi lenne a problémám hogy tul kicsi a mellem,én 20éves vagyok de még a hugomnak is nagyobb melle van mint nekem nem lehet ez ellen tenni semmit??mitöl nem fejlödtt ki a mellem a nögyógyászt is megkérdeztem hogy fog e még változni de nem vett komolyan azt mondta minek nekem nagyobb,talán azért mert olyan melltartó nincs is ami nekem kell,de mivel nem válaszolt rá az orvos ezrt gondolom nem lehet ezt semmivel megnövelni vagy várjak még hátha magától nö még,pedig fog.gátlót is szedek azt hittem attól nöni fog mert hát olyat is hallottam,tud nekem valaki segiteni??

        WEBBeteg szakértő válasza a mell témában

        Kedves Kérdező!

        Fogamzásgátlótól nem nő- akkor a mind 8000000 magyar nőnek, aki szedi, megnőtt nagy melle lenne. Sajnos már nem nagyon fog nőni, nem mindenkinek egyfoma nagy sem a melle, sem a csiklója, sem a fallosza. Mellnövelő csodaszerek egyelőre csak a pénztárcájára hatnak, ha szoptatott és nagyon zavarja később csak mellplasztika állitja helyre az Önbizalmát.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-16 20:38:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 07:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó