• Műtét?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Tudom, hogy látatlanban nehéz a kérdésemre válaszolnia, de én próbát teszek. Hat hete szültem császármetszéssel, és az utóbbi időben úgy érzem, mintha "valami" lenne a hüvelyemben. Tükörrel megvizsgáltam a hüvelyem, és más lett, mint előtte. Úgy értem, hogy alul és felül a hüvelynyílásban piros húsos rész van " megdagadva". Olyan más lett az egész hüvelyem a császár óta. A szeretkezés nagyon fájt a behatolásnál, és utána is nagyon csípett, amikor pisiltem. Hallottam méh előreesésről olyan esetekben, amikor a baba nagy súlyú, és kinyúlnak a méhtartó szalagok. Még szeretnénk babát, és a nemi életről sem mondanék le azért, mert fáj az együttlét. Ön szerint lehet a méhszájam ez a bedagadt rész, és ha méh előreesésem van, az hogyan kezelhető? Vagy lehet valami hólyag probléma a katéterezés miatt? Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel: A.

        WEBBeteg szakértő válasza a császármetszés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Keresse meg orvosát: lehet méhlazulás is, de lehet, hogy csak a hüvelyfalat látja. Egyébként természetesen már soha nem lesz olyan mint előtte. A sexualis életet pedig szokni kell újra.
        Minden kezelhető.

         Dr. Csősz György

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-15 19:37:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: