• Fehér foszlányok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 4 napja vettem észre,hogy szex után a barátom nemiszervén fehér darabos vmi volt,ami a hüvelyemből jött.Nem tudom mitől lehet ez,régebben is volt egyszer (amikor sokat szeretkeztem),de akkor magától elmúlt.Előtte kezdtem el használni egy intim mosakodó gélt (amúgy fogamzásgátlót is használok 5 éve),de nem hiszem,hogy attól lenne.Amúgy nem fáj meg nincs is folyásom,de eléggé zavar az együttlétek utáni látvány.Vagy talán attól lehet,hogy az ujjával is kielégít? Egy másik kérdésem ezzel kapcsolatban még az lenne,hogy a barátom ekkor (még nem tudtuk,hogy ilyen bajom van),orálisan kielégített és másnap az ajkán egy kis seb lett.Ő azt mondja,hogy volt már neki régebben is ilyen,akkor vitaminhiányos volt.Lehet,hogy most miattam lett sebes az ajka? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet, hogy herpeszes a pasija, akkor nem kell félni, az gyakran kijön. A másik, hogy a maga folyását ki kell vizsgálni és  el kell mennie nőgyógyászhoz, aki megnézi a mintát. Én leginkább egy korábbi ondó váladékra gondolok. Ne gondolja, hogy a mosakodógél bármit is használ.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-14 22:33:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: