• Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        30 éves vagyok,még nincs gyerekem.Kb,13évig szedtem fogamzásgátlót, 1.5éve nem szedem. A menstruációm probléma mentes, viszont ahogy elmúlik a vérzés, utánna éjszakánként még 4-5 napig görcsök nyilalnak. mi okozhatja? amíg gyógyszert szedtem nem voltak ilyen gondok. Köszönöm:Márty

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas menstruáció témában

        Kedves Márty!

        Hát sajnos most van. Végül is ha nem akar gyemreket, akkor nyugodtan térjen vissza a gyógyszerhez, mivel előfordulhat ilyen panasz a gyógyszer nem szedése után. De persze minden bizonnyal ilyen lenne a vérzése akkor is, ha nem szedett volna fogamzásgátlót. Amennyiben gyermeket akar akkor pedig gyorsan kell csinálni a dolgokat, hogy minél előbb megszűnjön a vérzése is.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-14 22:02:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: