• Candida?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr Érdeklödni szeretnék a candida fertözésröl hogy hogyan lehet elkapni vagy mi okozza,mert nekem mostanában gyakaran felpuffad az alhasam folyásom az mindig is több volt szóval ebböl nem tudok következtetni meg csökkent a libidóm és hiztam is pár kilót(amitöl nem tudok megszabadulni)néha székrekedésem van de ha sokat eszek akkor egyböl hasmenésem, viszketni nem viszket de ez a puffadás nagyon zavaró(ha eszek pár falatot már egyböl 2szer akkora a hasam) és nem tudom mi okozza,azt még hozzá tenném hogy szeptemberben voltam nögyógyásznál fog.gátlót váltottam és még irt fel nekem klion D100-at ha jól tudom az is fertözésre van azt mondta öt napig használjam ezt meg is tettem de azóta is ugyanannyi a folyásom.félek hogy candidám van mit tudnék tenni ellene van rá recept nélküli gyógyszer amit alkalmazhatnék(feltéve ha ez candida)vagy használjam a kliont??olvastam az ezüst kollaidot meg a teafaolajat hogy ezek jók rá,de azt is olvastam hogy ebböl elég hosszu folyamat kigyógyulni.valami ülöfördö esetleg nem jó rá vagy gyógyteák??mennyi idö a kigyógyulás vagy hogy legalább ez a látható puffadás elmulik?nagyon várom válaszát kérem segitsen.Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a candida témában

        Kedves Adrienn!

        Azt, hogy hízik és hasmenése van meg székrekedése mindenképpen lelki okokra vezethető vissza. Szerintem nincsen valami rendben a lelki életében és azért vannak ezek a panaszai. A folyása persze nem. Azt ki kell vizsgálni. Én azt javaslom, hogy amennyiben nem segített az az orvos akinél volt, akkor menjen el egy másikhoz. Lehet, hogy méhszájsebe van, amit lehet jobb lenne kezelni. Ezt sem tudja mindenki. Mivel nem minden orvosnak van rá készüléke. A másik, hogy ilyen szerteágazó tüneteket a Candida nem okoz. Persze a teafaolaj meg egyebek jót tesznek, de ettől függeltenül fontos az orvosi kezelés is.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 22:15:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: