• Kérem segitsen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma második napja barna folyásom van. 18éves vagyok, mindig 25.e körül jön meg és pontosan 6napig tart. De most még csak 12.e van és nagyon félek. Mi bajom van? Kérem segítsen, de nem akarok orvoshoz menni...(van barátom akivel együtt szoktunk lenni, de mindig védekezünk óvszerrel)

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        A tapasztalt vérezgetést középidős vérzésnek nevezzük és ártalmatlan jelenségnek tekintjük, az ovuláció körüli napon jelentkezik, 2-3 napig tart és pecsételő jellegű. Abban az esetben javasolt vizsgálat elvégzése, ha 5-6 nap után sem szünik meg a vérzés, vagy ha a következő hónapban is megismétlődik.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-14 10:42:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: