• Kimaradt menstruáció miatt lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A problémám a következő: Az utolsó menstruációm szeptember elején volt, amikor pár hónapra külföldre érkeztem!Abban a hónapban volt itt egy barátom!Októberben kimaradt a menstruációm, csináltam terhességi tesztet, de mind negatív lett és a várvizsgálat sem mutatott terhességet ( ami miatt itt nem küldenek tovább ultrahangra mert szerintük a vérvizsgálat 100-osan biztos!)A második menstruációm is kimaradt, és ez már nagyon aggaszt...eddig mindig pontos volt és soha nem maradt ki!Mit kellene tennem?Nem szeretném, ha mégis kiderülne, hogy terhes vagyok!És még egy hónap amég hazaérek! Mi lehet még az oka ennek? Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Amennyiben a terhesség kérdéses, akkor nem tud mást tenni, mint vár és persze csinálja hetente a terhességi teszteket. A teszt a vélt esemény után 14 nappal pontosan megmondja, hogy az adott eseménytől terhes lett-e vagy sem. Amennyiben nem jön meg és nem terhes, akkor három hónap után javasolt orvoshoz mennie (ha addig nem jön meg), de elvileg olyan is lehet, hogy nem jön meg a vérzése és több hónap kimarad. Ha nincs panasza, nem fáj a hasa akkor nem kell orvoshoz mennie.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-14 21:51:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: