• Petefészek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!Problémám:2008.09.08-án az FSH:11.04,LH:37.28,Ösztradiol:14.27. És a mostani 11.08-án az FSH:74,1 ,LH:30,9 ,Ösztadiol:51. TSH:0,05, fT4:1,99 ,fT3:3,09. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek az értékek mitől emelkednek? Hogy lehet helyre hozni az egyensúlyt, vagy változtatni rajta? Én 35 éves autoimmun beteg(SLE) a többi leletem nem befolyásolja a gyermek vállalást. Ezek a leletek cysta műtét után kezdtek le romlani. A miért még mindig fen áll? Gyakorlatilag most azt a választ kaptam, hogy nem lehet gyermekem. Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a autoimmun betegség témában

        Kedves Kérdező!

        AZ SLE a főbaj - a komoly autoimmun betegség szerveket roncsol. Hormoneredményei javíthatóak, -kérdés, aki az SLE-jét gondozza, mit szólna hogy befolyásolná a komoly betegségét a hormonális és műtéti beavatkozás, hiszen ezek egészséges hölgyeket is alaposan megkeverhetnek. Forduljon endokrinológushoz is, és nőgyógyász véleményt is kérjen, mint aki azt mondta, nem lehet gyermeke.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-17 21:46:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: