• Vesebetegség?! Pajzsmirigy?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Problémám: kb. három hete megvan a mensturációm, mely nagyon erős(!), alig-alig szűnő derékfájdalommal, derék/vese görccsel jár együtt.Vérvizsgálatom során magas: Eosinophil szintem(8,9)Szérium kálium (5,3) szérium klorid (108), alacsony: GPT (ALAT) 5. Vizelet vizsgálatra a menstruációm miatt nem küldtek. Gyógyszert nem szedek - abszolút semmit. Komoly/komolyabb betegségem eddig nem volt. Kérem tiszteletteljes véleményét a fentiekben leírtakra, illetve hogy merre kéne továbbindulnom, milyen vizsgálatra!

        WEBBeteg szakértő válasza a mensruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Mindenképpen nőgyógyászhoz mennék a kegyed helyében, mert a 3 hete tartó vérzés kórosnak tekinthető. Ultrahang vizsgálatra lesz szükség, amennyiben az nőgyógyászati eltérést nem igazol, úgy gyógyszerrel állítanám meg a vérzését. Amikor már nincs menses, akkor vizsgálódnék tovább.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-12 21:02:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: