• Pajzsmirigy alulműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Nemrég pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg nálam. Euthyrox 50-es tablettát kaptam rá. Előtte szedtem fogamzásgátló tablettát (Milligest). A pajzsmirigy gondozóban az orvos azt mondta, hogy nyugodtan szedhetem újra a fog. gátlót. El is kezdtem, de vmiért nem érzem magam biztonságban (még csak az első levél közepén tartok), ráadásul soha nem éreztem semmi mellékhatását a tabinak mikor először szedtem, most pedig a melleim iszonyatosan fájnak. Mind a kettőt reggel szedem, ált. 1 óra különbséggel. Kérdésem az lenne, hogy tényleg szedhetem-é a kettőt egyszerre? Nem rontja a fog.gátló hatását az Euthyrox? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Kinga

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy alulműködés témában

        Kedves Kinga!

        Nem rontja a hatását valóban, de azt ajánlom, hogy a fogamzasgátlót inkább este szedje. A mellek feszülése egyébként normális velejárója lehet a fogamzásgátlásnak. Idővel el fog múlni.

         Dr. Csősz György nőgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-12 20:38:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: