• Intim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én egy 16 éves lány vagyok. Olyan gondom lenne, hogy önkielégítéskor fáj a csiklóm. Ezt olyan 2 hónapja vettem észre. Nem tudom mitől lehet ez. talán fertőzés??? És mivel kezeljem?

        WEBBeteg szakértő válasza a csikló témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem valószínű a fertőzés. Lehet, hogy csak egyszerű fizikai oka van. Lassan nyugodtan végezze az önkielégítést úgy nem valószínű hogy fáj. Esetleg nedvesítő anyagot használjon.

         Dr. Csősz György nőgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-12 20:43:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: