• Mióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Másfél éve találtak miomát a méhemben,ami mára női ököl nagyságra nőtt.A Vérzésem szörnyű,volt eü. kaparásom,hormonkezelésem,egyik sem használt.A műtét szóba sem jöhet,mivel 35 éves vagyok.Szeptemberben felhelyezett az orvosom egy mirenat.Bár még semmi javulást nem észlelek.Szeretném ha végre normalizálódna a helyzetem,mert sokszor a problémám miatt a munkahelyemre sem tudtam elmenni.Kérdésem,hogy a mioma nem zavarja a mirena működését,és megállíthatja a további mioma növekedést?köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a myoma témában

        Kedves Kérdező!

        Méhkaparás a vérzésproblémát nem akadályozza, szövettani eredmény miatt fontos. A Mirena meg tudja a vérzést sok ilyen esetben állitani, beállithatja a vérzészavarát normál működésre. A műtét miért nem jöhet szóba? A myomát ki lehet hámozni, utána teherbe lehet esni, szülni is lehet.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-11 14:28:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: