• Mióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár napja voltam nőgyógyászati vizsgálaton, ahol azt állapították meg, hogy a méh hátsó falában egy 13 mm átmérőjű nyomagöb látható. Kérdésem az lenne, hogy a későbbiekben lehet-e ebből valamilyen problémám.

        WEBBeteg szakértő válasza a myoma témában

        Kedves Hölgyem!

        Egy kisebb, mint 2 cm-es miómának nincs jelentősége. Mivel nem írta meg az életkorát, sajnos nem tudok nyilatkozni abban, hogy várható-e még a növekedés, vagy nem. Teendő egyébként nincs, évente, amikor a rákszűrést leveszik, lehet ellenőrizni a méretét.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-09 21:35:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: