• Terhességi teszt megbízhatósága

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Mennyire megbízhatóak a terhességi tesztek? Eddig három tesztet készítettem (különböző márkájú tesztekkel), és különböző eredmény kaptam. Először negatív, utána pozitív, majd újra negatív lett. Az utolsó menzeszem szeptember 29-én volt, azóta nem jött meg. 14 éves korom óta rendszeres, soha nem hagyott ki. (A ciklusaim 28 és 32 nap közöttiek) Volt egy időszak, mikor fogamzásgátló tablettát szedtem, de a máj leletem rossz lett, és azt javasolták, hagyjam abba a tabletta szedését, mert biztos az okozza. Ez március elején volt, azóta mindig rendszeres volt a menzeszem. Vigyázunk a párommal. Mert még nem szeretnénk gyereket. Előfordulhat, hogy teherbe estem? Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Kérdező!

        A tesztek megbizhatóak, a leolvasásuk nem mindig biztos. Persze mint ahogy sem a kenyér, sem a felvágott, sem más mindig 100%os- ha a teszt kevés vizet, párás levegőt kapott -nem pontos, a terhesség előfordulhat. Forduljon nőgyógyászhoz, ultrahanggal ellenőrizhető.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-11 14:20:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: