• Menstruáció hamarabb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, műtétre készülök, ezért - ha van rá mód - kérem adjon tanácsot, hogyan érhetem el, hogy a néhány napot már késett havi vérzésem megjöjjön. Ha lehetséges nem gyógyszerekkel. köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Semmilyen módszerrel, sem gyógyszeres, sem egyéb kezeléssel nem lehet elérni, hogy a mensese 1-2 napon belül megjöjjön.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 


        Kedves Vérzéses gondos!A menzesze tologatása kizárólag hormontartalmú készítményekkel lehetséges. Vannak gyógynövények, amik esetleg hathatnak a vérzés megjövetelére, de ezeket én nem ismerem. Őszintén szólva nem sok remény fűzök hozzájuk, hogy beválnak, de persze meg kell próbálni, veszíteni csak azt veszít, hogy nem válik be. Na bumm, akkor vérzik.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 
         


          
         
         


           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-09 10:51:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 08:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: