• Gyermeket szeretnék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor NŐ/Úr! Én írtam, hogy magas az efs szintem. 35 éves nő vagyok eddig még nem sikerült teherbe esnem. Lombikprogramra járunk egy éve, és még az inszemináción kívül nem történt semmi. Valójában azért mer a petefészkemben folyamatosan cyta alakul ki. Le pungálták, laporoszkopiásan is meg műtötték, végül fel kellet vágni és igy eltávolítani. Ez véget nem kezdődött a lombikp. Műtét után lett rossz az FSH. Most ez véget nem. De nem mondanak semmit, vagy ez magától helyre fog jönni? Kétségbe vagyok esve, hogy ez véget nem lehet gyermekem. Tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm válaszá.

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Kérdező!

        Sajnos a leletek részletes ismerete nélkül nem tudok válaszolni a kérdésére. Teljesen szokványos dolog, hogy a kevésbé megterhelő és kockázatos kezelésektől haladunk az egyre költségesebb, kockázatosabb kezelések irányába. Abban az esetben ha nem kap elég információt az adott központtól lehetősége van másik központot felkeresni. (az országban 11 "lombikbébi-központ" müködik).

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-05 20:46:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 15:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: