• Szeretkezés utáni fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! A problémám a következő: szeretkezés után vízszerű váladék folyik belőlem és iszonyatosan ég, lüktet a külső nemi szervem amit kb. még 4-5 órával később is érzek. Fogamzásgátlót szedek (Lindynette 20)Szeretkezés után általában zuhanyzom vagy intim törlőkendővel tisztálkodom. Miközben zuhanyzom a tusfürdő is csípi a hüvelyem külső részét, amitől még fájdalmasabbá válik. A barátommal több mint egy éve együtt vagyunk szeretjük egymást, pszichés okokat kizárnám. Hallottam már sperma allergiáról. Lehetséges h ez okozza? A fájdalom miatt egyre jobban félek a szextől,attól tartok ez ki fog hatni a párkapcsolatomra is. A problémámmal még nem fordultam orvoshoz. Köszönettel: Renáta (21)

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Renáta!

        Valószínű, hogy hüvelygyulladása van, ezt érdemes lenne kezeltetnie, ehhez azonban nőgyógyászati vizsgálat is szükséges lenne. Ha ettől tart, akkor első körben vegyen a patikában Canesten Kombi nevű recept nélkül kapható készítményt, és azt használja el, amikor a panaszok jelentkeznek. Ha javul a helyzet, akkor gomba okozza a bajt. A spermára nem hiszem, hogy allergiás lenne, de ha ez felmerült, akkor próbálják meg az óvszerrel történő védekezést.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-05 10:01:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: