• Barnás folyás a menstruáció után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! 12 éves lányom 3. menstruációja 33 napra jött meg. Az első nap barnás folyás a 2.-5. nap vérzés azóta 6.-10. nap gyenge barnás folyása van. Kell-e orvoshoz fordulnunk? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a barna folyás témában

        Kedves KÉrdező!

        Nem, nem szükséges orvoshoz menni. Vezessék tovább a mensesnaptárt. Ebben az életkorban ilyen jellegű váladékozás gyakori az első néhány vérzés alkalmával. Ha a menses már több, mint 10 napja tart és erős, akkor menjenek nőgyógyászhoz.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-03 09:07:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: