• Menstruáció előtti

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Babát szeretnénk (nem első),baj,ha menstruáció előtt már 4 nappal barnás folyásom van?A 28 naptól pedig 5 napig rendes vérzés. Hogy leszek így terhes?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Ettől még teherbe tud esni, de lehet, hogy a progeszteronszintje alacsonyabb, ezt vérvételes hormonvizsgálattal lehet ellenőrizni.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 


         


           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-11-03 14:44:28; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:01

        Tudjon meg többet: menstruáció
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktorúr! Olvastam az interneten a hüvelytölcsérről ami a menstruációs vérzést felfogja ,nagyon megtetszett,de nem ismerem a terméket. Szeretném tudni mennyire biztonságos,lehet-e ülni vagy feküdni alkalmazásakor és lehet-e éjjel...