• Szerintem mindenkinek fontos kérdés!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor!! Tudom hogy ezt nem egy szakorvossal kénne megbeszélnem de nagyon kiváncsi vagyok a véleményére!!!Olvastam a neten egy Gynex nevezetü gyógynövénykészitményről és elég bizakodó amiket írtak róla!!A véleményére vagyok kiváncsi! Voltam nőgyógyásznál mert csómót találtam a honómalatt ami a mensesem következtében mindig előjön és elég fájdalmas izzadással jár.Majd ahogy jön úgy el is tünik de néha csak kisebb lesz!!Nem rég kezdtem el konkrétan pár napja fogamzásgátlót szedni azért hogy a hormonszintem vagyis a havi ciklusom helyre álljon és annak reményében hogy a csómó elmúlik!!Nőgyógyászom azt mondta ne aggodjak mert a fogamzásgátlónak helyre kénne hogy hozza ezt a zavart úgy mond!!Mellembe nem talált semmit se de további vizsgálatra ebből kifolyólag nem küldött!!Ön mit javasol!Nem szeretném ha az a csómó nőni kezdene és mivel a fogamzásgátlótól már észre vettem hogy a melleim kezdenek nőni vagyis legalábbis duzzadtabbak igy félek hogy a csómó is nőni fog!! Válaszát nagyon várom!!Köszönettel:23éves anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomóduzzanat témában

        Kedves 23 éves anyuka!

        Én is olvastam a neten, mert többen is kérdezték. Nekem is annyi infóm van , amennyi önnek, tehát, amit a NETEN, mivel többen olvasták és kérdezték. Ezekről a gyógynövényekről, homeopathias szerekről semmi külön tájékoztatást  sem a gyógyszerkönyvben megjelenést nem kapunk, nem gyógyszerként regisztráltak. Mindenki maga kipróbálhatja, mennyire válik be. A leirtak egy melléktejmirigyre utalnak, ami a hónaljban szokott előfordulni, semmi köze semmi-féle daganathoz. Premens gyógynövény készitményt ismerem, az a prolactintermelésen keresztül segithet.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-04 09:42:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: