• Egy aggódó anya!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy olyan kérdéssel fordulnék önhöz,hogy 2008 09 07 én autó balesetet szenvedtünk 8 hónapos terhes voltam a fiammal de meghalt a balesetben,és a méhemet is el távolitották ez engem nagyon megvisselt lelkileg.27 éves vagyok és én még szeretnék babát ez tudom,hogy lehetetlen,de olvastam az interneten,hogy csinálnak méh transzplantáciot ez után érdeklődnék,hogy ez,hogy lehetséges és ha van ilyen hol csinálnak ilyent mi még szeretnénk gyermeket a férjemmel!Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a méh transzplantáció témában

        Kedves Kérdező!

        Húúú. Azt hiszem, ennél nehezebbet nem is tudott volna kérdezni. Őszintén sajnálom a történteket. Az emberen végzett méh transzplantáció még csak elméleti síkon mozog, információim szerint New Yorkban nemsokára elérhető lesz ez a műtéti eljárás. Állatkísérletek már sikerrel zajlottak. A hazai elérhetőségre becslésem szerint 15 évet várni kell még.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-30 22:54:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: