• Szövettan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 3 hete műtéti úton eltávolították a méhemet myomás uterus miatt. Az orvosom szerint a szövettani eredményem jó.Kérdésem a következő: mit jelent a szövettani eredményem? "Szövettani feldolgozás adenomyosis internat,leiomyoma corporis uterit, cervicitis chronicat, pseudoerosiso papillaris inflammata portionist, valamintmetaplasia squamosa endocervicist igazolt." Kérdésem még:a HPV vírust milyen úton lehet megkapni? Kb. 1-1,5 hete viszkető-égő fájdalom van a hüvelyemben és a hüvely körül. Mi a teendőm? Köszönöm válaszát! Tisztelettel: Khaarisz

        WEBBeteg szakértő válasza a myoma témában

        Kedves Khárisz!

        A viszkető érzés minden bizonnyal a gyógyulás miatt van, mivel most magának a hüvelycsonkja is be kell gyógyuljon. A másik, hogy az van leírva latinul, ami volt, tehát myoma. Csak még egy kis gyulladás is a méhnyakon, de az mindnekinek van, az nem érdekes. Szóval nincsen semmi baj. Amennyiben a viszketés erősödik vagy nem csökken akkor orvoshoz kell mennie, mivel azért lehet fertőzés is.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 

           A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu-ra!


         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-31 21:26:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 19:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: