• Hirsutismus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! Nagy a valószínűsége, hogy hirsutizmusban szenvedek, de vérvételre még nem tudtak elküldeni ui Gracial nevű fogamzásgátlót szedtem. Meg kell várnom amíg kiürül a szervezetmböl és utána mehetek vérvételre(ugyan már 1x voltam vérvételen, de az orvos azt elfelejtette közölni, hogy ezt a vérvételt a menstruációkor kell elvégezni). Szeptember végén voltam endokrinológusnál és igazából nagyon meg voltam ilyedve és nem tudom, hogy jól értettem amit az orvos mondott. A 3. cilkus 3-7. napján kell elmennem vérvételre. Valami ilyesmit értettem. Az annyit tesz, hogy a 3. gyógyszermentes mensenstuációmkor kell elmennem a vérvételre? Lehetséges ez? Válaszát elöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a PCOS témában

        Tisztelt Kérdező!

        Véleményem szerint ez nem igaz. A fogamzásgátló 24 óra alatt kiürül a szervezetből, azért kell minden nap szedni. Tehát a gyógyszermentes menses után már lehetne a kivizsgálást csinálni. De hallgasson az endokrinológusra ő a profi.

         Dr. Csősz György nőgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-29 22:11:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: