• Babavárás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!34 éves vagyok, a párom 37. Van egy 8 éves kislányunk, szeretnénk másik babát.kB. másfél éve nem szedek fogamzásgátlót, és lassan 1 éve, hogy próbálkozunk a terhességgel, eddig eredménytelenül.Az első terhesség akkor lett, amikor akartuk.Biztos, hogy én munkahelyi és egyéb családi okok miatt steresszesebb, feszültebb vagyok, és lehet, hogy görcsösen ragaszkodnék a terhességhez, ezért is nem sikerül. Átlag heti egyszer vagyunk együtt, mivel munkánk miat fáradtabbak vagyunk, és a férjem műszakol. Mit tehetünk? Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a babvárás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Első menet: férj kivizsgálása urológián és Spermatogramm készítése. Ennek eredményével keresse fel Nőgyógyászát.

         Dr. Csősz György nőgyógyász


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2008-10-29 21:50:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: