• Mikorra várható..??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Kettő nőgyógy.-i beavatkozáson estem keresztül egy középsúlyos cervicalis dysplasia és egy hysteroscopia-laparoscopia sterilitas II.okán.Az utolsó műtétem 2008.05.-ban volt.Ezt megelőzőleg próbáltak gyógyszerekkel kezelni,de nem vált be.Már nagyon szeretnénk gyermeket,de eddig nem jártun sikerrel.Minden hónap reménnyel teli..de "sajnos" napra pontosan jelentkezik a menses.Ürömben az öröm,legalább nem marad ki.Türelem még van,de lassan fogytán.Nagyon jó az orvosom,de szeretném az ön véleményét is kikérni,hogy most mi is legyen??Menni fog ez természetes úton vagy esetleg megint orvosi beavatkozás szükséges??Mennyi idő az amig regenerálodik a szervezet??Azt hiszem ennyi.Előre is köszönöm Dné F.Renáta

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Renáta!

        Persze, hogy ilyenkor tovább kell lépni. Ha az orvosa nem tud segíteni, semmi baj nincsen. Mindenkinek megvannak a határai, akkor vagy egy meddőségi centrumba kell mennie, vagy pedig lombik bébi központba és ott kell kérni segítséget. Semmi gond nincs, de tovább kell lépni. És persze mielőbb sikeres babavárást kívánok mindannyiuknak.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-24 23:31:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: