• Egy kétségbe esett nő!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok egy 26 éves egy családos anyuka vagyuk!!!Tavaj novemberbeltől próbálkozunk a párommal hogy teherbe essek de semmi!!Jártam kezelésre természetgyógyászhoz,lézeres kezelesre,homeokomplex-os kezelésre-többek közt szedtem rózsagyökér kapszulát, nem dohányoztam nem ittam sok kávét ez tartott fél évig!Aztán rábíztam magamat a nőgyógyászomra,nem látta sok esélyét a peteérésnek igyhát elkeztem szedni a clostybergitet ami állitolak előidézi a peteérést,kb a menzesztől 18 napra volt peteérésem plussz inekció segitségével! ez 4 hónapos kúra volt de sikertelen!!!Jelenleg szedek e- vitamint,terhesség előtti vitamint és b-komplexot!!!ezt az orvos írta ki.Azt mondta most várni kell 3-4 hónapot aztán újra megpróbáljuk a clostibergitet!!2-hetente jártam ultrahangos kezelésre egy csomo pénzt ráköltöttünk hogy rendbe jöjjek és semmi,nincs peteérés,a méhem rendbe van!Nem tudom mit tegyek?keressek fel egy másik orvost?nem akarom elhinni hogy ha egézséges vagyok és helyén vannak a petéim miiért nem lehet ugy kikezelni hogy tabletta szedés nélkül lehessen próbálkozni?????Most ujra elfogok menni természetgyógyászhoz mert nem látok más esélyt,nem vagyok elkeseredve és nem is vagyok akaratos,kitartó vagyok és pozitív,ha nem sikerül akkor jövőre a tengerparton biztos sikerül:)de szerettem volna a lányomnak is örömet okozni és a páromnak is hogy a karácsonyfa alá kiscipőket tehettem volna!!!Örülnék ha tudnának tanácsot adni,hátha valahogy mégis szép karácsonyunk lehet!!!KÖSZÖNÖM.KLAUDIA

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Klaudia!

        Talán érdemes lenne egy meddőségi centrumba elmennie. Ott azért lehet, hogy hamarabb tudnának segíteni. Vagy esetleg lombik kezelés. Szóval azért még van lehetősége bőven. Én is azt kívánom maguknak, hogy minél előbb teherbe essen. Sajnos sok jó tanácsot nem tudok mondani, csak azt, hogy ha az egyik módszer nem sikerül, akkor tovább kell lépni. Nem érdemes leragadni egy mellett.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 




         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-24 22:33:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: